Sunday, January 16, 2011

BANNER & BANTING : MALINDO FOOD & CULTURE EXHIBITION



nie satu-satunya baanner n banting yang aku design pergi merantau jauh.
sebenarnya nie budak2 uitm yang tempah
tempah hari nie ,esok nak amek
da la dorang mai tempah time aku da nak balik kerja.
design pon tergesa-gesa.
maka ..jadilah seperti ini

5 comments:

Fatin Al-Rajeh said...
This comment has been removed by the author.
Fatin Al-Rajeh said...

Terima kasih banyak banyak !!

p/s : Ni batch saya yang pergi Indonesia . And da sampai sana pihak Indonesia pun berebut nak banner tu . hahaha .

Cik Galaticos Cipot said...

hahhahahahah..banner urgent..
hahhahah
sama2..lame gile dh banner nie

annabella chin said...

thank soooo much...kami sgt hargai for dis banner...same ngan fatin al rajeh...dis is our group travel to indonesia...walaupon tergesa2...but it sooo meaningfull to us....hehehe

Cik Galaticos Cipot said...

hehehehe..terima kaseh :P

Sunday, January 16, 2011

BANNER & BANTING : MALINDO FOOD & CULTURE EXHIBITION



nie satu-satunya baanner n banting yang aku design pergi merantau jauh.
sebenarnya nie budak2 uitm yang tempah
tempah hari nie ,esok nak amek
da la dorang mai tempah time aku da nak balik kerja.
design pon tergesa-gesa.
maka ..jadilah seperti ini

5 comments:

Fatin Al-Rajeh said...
This comment has been removed by the author.
Fatin Al-Rajeh said...

Terima kasih banyak banyak !!

p/s : Ni batch saya yang pergi Indonesia . And da sampai sana pihak Indonesia pun berebut nak banner tu . hahaha .

Cik Galaticos Cipot said...

hahhahahahah..banner urgent..
hahhahah
sama2..lame gile dh banner nie

annabella chin said...

thank soooo much...kami sgt hargai for dis banner...same ngan fatin al rajeh...dis is our group travel to indonesia...walaupon tergesa2...but it sooo meaningfull to us....hehehe

Cik Galaticos Cipot said...

hehehehe..terima kaseh :P