Wednesday, September 21, 2011

Pop Up Stand Design


ape itu POP UP STAND? sebenarnya aku pon xtau ape sebenarnya pop up stand nie.
design nie da lame daaaaaaa.. Tugasan nie adelah cume kerja part time aku yang diberikan oleh En.Mahdi (ayah Si Bell Mut²) Mula² dia mintak aku buat, aku cume cakap "boley²" tapi sebenarnya aku tak tau pon ape sebenarnya yang dia nak. Tak cube xtau,so aku try je la....Bila da duduk semeja bincang² minom² baru le aku tau ape itu Pop Up...haihhh..ketinggalan zaman betol aku nie.... Org Terengganu cakap "Darat Ulu"

Ade lagi yang tak tau Pop Up tu cm ner? So pade yang tak tau lagi ape itu Pop Up..Meh sini aku tunjuk
-
-
-
-
-
-
-
-
aku masih gagal dalam teknik meng-super impose
walaupon sudah banyak kali menggunakan khidmat bomoh




nak lebih jelas?
hahhh...cam gini ar
(gambor dr gugel)

2 comments:

CreativColor said...

tq atas penerangan.. aku pun tak tau apa tu popup.. huhuhu

Cik Galaticos Cipot said...

hahahahha..ko tipu..
ko lagi bnyk pngalaman dr aku tau

Wednesday, September 21, 2011

Pop Up Stand Design


ape itu POP UP STAND? sebenarnya aku pon xtau ape sebenarnya pop up stand nie.
design nie da lame daaaaaaa.. Tugasan nie adelah cume kerja part time aku yang diberikan oleh En.Mahdi (ayah Si Bell Mut²) Mula² dia mintak aku buat, aku cume cakap "boley²" tapi sebenarnya aku tak tau pon ape sebenarnya yang dia nak. Tak cube xtau,so aku try je la....Bila da duduk semeja bincang² minom² baru le aku tau ape itu Pop Up...haihhh..ketinggalan zaman betol aku nie.... Org Terengganu cakap "Darat Ulu"

Ade lagi yang tak tau Pop Up tu cm ner? So pade yang tak tau lagi ape itu Pop Up..Meh sini aku tunjuk
-
-
-
-
-
-
-
-
aku masih gagal dalam teknik meng-super impose
walaupon sudah banyak kali menggunakan khidmat bomoh




nak lebih jelas?
hahhh...cam gini ar
(gambor dr gugel)

2 comments:

CreativColor said...

tq atas penerangan.. aku pun tak tau apa tu popup.. huhuhu

Cik Galaticos Cipot said...

hahahahha..ko tipu..
ko lagi bnyk pngalaman dr aku tau