Saturday, October 29, 2011

kad kahwin Wanna & Joe

Alhamdulillah....reZeki aku bertambah jugak la bulan nie...
dan aku bersyukur sgt kad yang kawan baek aku tempah,da pon SIAP!
dan malam nie da selamat sampai pon ke tangan beliau...

senang aje bekerjasama dengan beliau...berjiwa simple mcm aku.
maka design kad kawen pon nk yang simple2...menyenangkan lagi kerja2 aku...
thanx kawan! sebab sudi tempah kad kawen ngn aku....

lepas aje dia tempah ngn aku...aku terpikir nak serius jew ngn projek kad kahwin nie..
dan aku telah mendapat bantuan dari Abam Haris n Fqemo(kena letak nama beliau kt sini,lau tak letak nnti majok :P)...huhuhuhu...klau dorang tak tolong aku ..mmg xjalan ar aku...alhamdulillah aku dikurniakan kawan yang banyak membantu walaupon aku xmembantu lansung dorang :P
thanx jugak u encik Hafiz Studio sebab print kad saya :P

jom tengok kad kahwin WANA & JOE....









SELAMAT PENGANTIN BARU WANNA & JOE


JOM TEMPAH KAD KAHWIN NGAN AKU...
AKU ADE  BUAT
PROMOSI !!!!
 NIE

p/s : lupe nk ucap banyak2 time kase kt ABAH SAYANG sebab bersusah payah awl pagi p pejabat pos n angkat kotak berat nie...nnti kena banje abh mkn cikencop!

10 comments:

IQ = Iez Qis said...

waaaa...senior aku nak kahwin daaa!!!! jo lak tuuuu~~~

Cik Galaticos Cipot said...

hik3..mung nk kawen bile?
meh tempah ngn aku la kad kwen

fqemo said...

mu kutuk aku dalam blog boh..?

Cik Galaticos Cipot said...

mane ade bohhhh...aku ikhlas wish..
cume care sampaikan tu cume gurauan,,,

izaFiza said...

bape ringgit sekeping.comel.mcm nk tempah jugak la.heee..

Cik Galaticos Cipot said...

uhuhuu...boley...
bgtau bape keping nak...
minimum tempahan 500 keping

izaFiza said...

kalu nk tempah 800 brape sekeping.duk bkt tunggal ke?iza duk tok jiring je =)

Cik Galaticos Cipot said...

bg email....
nnti sy emailkan harga :)

izaFiza said...

fiezatj@yahoo.com

thankz =)

Cik Galaticos Cipot said...

da email
same2 :)

Saturday, October 29, 2011

kad kahwin Wanna & Joe

Alhamdulillah....reZeki aku bertambah jugak la bulan nie...
dan aku bersyukur sgt kad yang kawan baek aku tempah,da pon SIAP!
dan malam nie da selamat sampai pon ke tangan beliau...

senang aje bekerjasama dengan beliau...berjiwa simple mcm aku.
maka design kad kawen pon nk yang simple2...menyenangkan lagi kerja2 aku...
thanx kawan! sebab sudi tempah kad kawen ngn aku....

lepas aje dia tempah ngn aku...aku terpikir nak serius jew ngn projek kad kahwin nie..
dan aku telah mendapat bantuan dari Abam Haris n Fqemo(kena letak nama beliau kt sini,lau tak letak nnti majok :P)...huhuhuhu...klau dorang tak tolong aku ..mmg xjalan ar aku...alhamdulillah aku dikurniakan kawan yang banyak membantu walaupon aku xmembantu lansung dorang :P
thanx jugak u encik Hafiz Studio sebab print kad saya :P

jom tengok kad kahwin WANA & JOE....









SELAMAT PENGANTIN BARU WANNA & JOE


JOM TEMPAH KAD KAHWIN NGAN AKU...
AKU ADE  BUAT
PROMOSI !!!!
 NIE

p/s : lupe nk ucap banyak2 time kase kt ABAH SAYANG sebab bersusah payah awl pagi p pejabat pos n angkat kotak berat nie...nnti kena banje abh mkn cikencop!

10 comments:

IQ = Iez Qis said...

waaaa...senior aku nak kahwin daaa!!!! jo lak tuuuu~~~

Cik Galaticos Cipot said...

hik3..mung nk kawen bile?
meh tempah ngn aku la kad kwen

fqemo said...

mu kutuk aku dalam blog boh..?

Cik Galaticos Cipot said...

mane ade bohhhh...aku ikhlas wish..
cume care sampaikan tu cume gurauan,,,

izaFiza said...

bape ringgit sekeping.comel.mcm nk tempah jugak la.heee..

Cik Galaticos Cipot said...

uhuhuu...boley...
bgtau bape keping nak...
minimum tempahan 500 keping

izaFiza said...

kalu nk tempah 800 brape sekeping.duk bkt tunggal ke?iza duk tok jiring je =)

Cik Galaticos Cipot said...

bg email....
nnti sy emailkan harga :)

izaFiza said...

fiezatj@yahoo.com

thankz =)

Cik Galaticos Cipot said...

da email
same2 :)